Android

Aplicația Transport Urban este indispensabilă oricărui român care are de-aface cu transportul public din București. Deocamdată doar acest oraș este disponibil, dar opțiunile pe care utilizatorii le au la îndemână sunt excelente.

[qr]https://market.android.com/details?id=com.indyvision.transport.transporturban#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmluZHl2aXNpb24udHJhbnNwb3J0LnRyYW5zcG9ydHVyYmFuIl0.[/qr]

Prin felul în care este creată, aplicația oferă utilizatorului posibiltatea de vedea ce curse și linii are de schimbat pe întreg traseul. Prin utilizarea GPS-ului este ușor de precizat locul unde te afli și astefel aplicația știe exact ce autobuz să iei, unde să schimbi și unde să cobori. Este un fel de navigator pentru cei care merg cu mijloacele de transport în comun.

Aplicația a fost dezvoltată de Indy  Vision, are doar 630 kB și este gratuită. O puteți downloada direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititor de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.