Telefoane Mobile

1. Ieri a fost organizată o întâlnire pe plan local în care s-a vorbit despre Nokia E7 ce va sosi pe cale oficială și nu prin magazinele online din 15 aprilie – de săptămâna viitoare. Nu s-a spus prețul. Eu mizez că va fi mai ieftin decât modelele importate de eMAG sau evoMAG – detalii. Îmi pare rău că nu am ajuns și eu la Intercontinental să văd la fața locului – E7 – urmașul lui E90. Programul de la serviciu nu mi-a permis – era de la 12.00. La BenQ cred că se va putea fiind marțea viitoare de la 10.00.

2. Primul telefon al companiei cu Windows Phone 7 pe post de sistem de operare va fi prezentat la sfârșitul lui 2011 și în țara noastră va sosi în prima parte din 2012 – ca și redevențele salariale datorate de guvern în sectorul educației. Glumesc și vreau să spun că și eu îmi voi permite un WP7 al Nokia – Stephen Elop spunea că prețurile vor fi mai mici decât la concurență, iar interfața va fi customizată mai mult;
3. La nivel global se pare că Nokia a anunțat conform celor de la gsmarena.com o conferință mai mare pe 12 aprilie – HTC organizeză în aceeași dată și oraș un alt eveniment :) – se fac tot felul de premoniții că se va discuta de schimbarea de amploare a Symbian la nivel de interfață și browsing. În India, un oficial Nokia a spus că vor sosi peste 40 de terminale Symbian în anul în curs. Pare o adevărată armada. Să vedem dacă se vând, bineînțeles că prețurile vor fi ok.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.