Tablete

sursa

Se vede că nu îmi citesc readerul cu mare atenție, a fost lansat și în țara noastră – Galaxy Tab cu Wi-Fi și fără 3G. Toată lumea aștepta să fie adus Galaxy Tab 10.1 ce a avut premiera mondială la Mobile World Congress de la Barcelona. În aprilie va poposi și Galaxy S2 – urmașul lui Galaxy S – ce aduce o multitudine de dotări interesante de la displayul SuperAMOLED Plus până la grosimea de sub 9 mm, procesor dual-core, 1 GB de RAM, cameră de 8 Megapixeli și multe altele.

Însă subiectul este varianta Galaxy Tab fără 3G. Datele tehnice sunt identice de la procesorul de 1 Ghz, 512 Mb RAM, Android 2.2 FroYo. Prețul ar trebuie să fie sub 1.999 lei cât costă acum versiunea cu 3G pe care am avut ocazia să o testez și eu.
Estimez că va coborî ca preț în jurul a 1.500 lei. Normal că se pierde un plus de portabilitate oferit de 3G, dar util pentru cei care o foloseau în special pe acasă unde presupun că fiecare dintre voi are câte un router wireless.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.