Software

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar mie-mi plac foarte mult jocurile pe smartphone sau tabletă. Recent, am descoperit trei jocuri care m-au captivat în totalitate şi mi-au consumat bateria de câteva ori.

1. royal Royal Revolt! – disponibil pentru iOS şi Android

Nu sunt un mare fan al jocurilor de tip tower-defense pe device-uri, dar mai găsesc câteodată un joc ca Royal Revolt! care mă captivează în totalitate!

Jocul are o grafică superbă, un gameplay perfect şi banii se fac destul de uşor. Pe parcurs, jocul devine puţin cam greu, dar poţi oricând să te întorci şi să refaci anumite misiuni pentru a face bani, cu ajutorul cărora să faci upgrade-uri. Ca şi trupe ai soldaţi, arcaşi, magi şi tunuri.

Povestea jocului îl are în rol principal pe un tânăr prinţ care a fost trimis de tatăl său să înveţe magie. Când acesta s-a întors din “quest-ul” său, tatăl fusese omorât de către mătuşa sa urâtă şi cei doi unchi hidoşi.

Pentru o experienţă cât mai plăcută, vă recomand să-l jucaţi pe tabletă!

Descarcă royal Royal Revolt!Google Play  |  iTunes Store

royal2 royal3

2. unnamedSHADOWGUN: DeadZone – disponibil pentru iOS şi Android

Un alt joc de top este Shadowgun: DeadZone, de tip FPS (first-person shooter) şi multiplayer. Până acum, FPS-urile m-au cam dezamăgit şi încă consider că telefoanele sau tabletele nu sunt foarte bune pentru acest tip de jocuri – este destul de greu să mişti ţinta şi să nimereşti ceva.

Totuşi, Shadowgun mi se pare genial! E perfect acum că tot mi-am luat destroy în cantăr şi m-am obişnuit să-l joc înainte să mă bag la somn, de multe ori până golesc bateria.

Au venit cu un gameplay bun şi o grafică la fel de bună, iar faptul că este multiplayer şi free îl face cred că cel mai bun joc de acest tip! Aveţi două moduri – Deathmatch şi Zone Control, personal prefer Deathmatch, şi vine cu multe arme şi item-uri folositoare. Un singur defect are pentru mine, şi anume, sunetul de la meniul “Equip” – pur şi simplu mă zgârie pe creier sunetul de feedback.

Este un joc foarte addictive şi plăcut pe care vi-l recomand!

Descarcă unnamed SHADOWGUN: DeadZone – Google Play  |  iTunes Store

sgdz sgdz2

3. zs Zombie Smasher – disponibil pentru Android

Zombie Smasher nu prea vine cu nimic nou, însă este destul de amuzant şi addictive. Tot ce trebuie să faci, este să omori zombie apăsând cu degetul pe ei. Jocul are trei moduri – Story Mode (60 de nivele), Survival Mode şi Time Mode. Jocul îţi pune la dispoziţie şi 3 item-uri – o bucată de carne, o bombă şi un electroşoc.

Din păcate jocul nu are grafica optimizată pentru tabletă şi este disponibil doar pentru Android. După cum am spus, nu aduce nimic special jocul acesta, doar că este amuzant şi te captivează.

Descarcă zs Zombie Smasher Google Play

zs unnamed (2)

Care dintre cele trei jocuri vi se pare cel mai interesant?