Premii RedDot Design pentru XPG Hardware

Divizia ADATA ce se concentrează pe oferirea de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionați de tehnologie, a anunțat că a primit nu mai puțin de trei premii Red Dot Design pentru anul 2021.

V-am spus câte ceva despre noutățile XPG prezentate la CES 2021, iar trei dintre acestea revin acum în atenția noastră prin premiile Red Dot Design obținute. Este vorba despre:

  • SSD-ul PCIe Gen4 XPG GAMMIX S70 – dezvoltat pe cea mai recentă interfață PCIe Gen4, componenta ajunge la performanțe secvențiale de citire/scriere de până la 7400/6400 MBps. SSD-ul folosește radiatorul S70 cu un design proprietar XPG, ce are o structură stratificată,  inspirată de valurile oceanului și care oferă o suprafață crescută pentru disiparea căldurii. Alveolele de aerisire de dedesubt vin în completarea capacității de optimizare termică a dispozitivului, încurajând fluxul de aer și transferul de căldură prin convecție.

SSD XPG Gammix s70 Red Dot Design Award

  • Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D70G utilizează o abordare de proiectare diferită de alte module de memorie prin faptul că sunt construite după o filozofie a „personalităților duale”. O suprafață este netedă și curată, în timp ce cealaltă suprafață este canelată și zimțată. Dispozitivul oferă, de asemenea, două înfățișări distincte atunci când iluminarea RGB este pornită sau oprită. Când este dezactivată, învelișul exterior din plastic al produsului seamănă cu metalul. Când RGB este pornit, materialul semi-transparent permite luminii RGB multicolore să strălucească. În ceea ce privește performanța, D70G oferă frecvențe de până la 4600 MHz pentru multitasking eficient.

XPG Spectrix D70G

  • Modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 Xtreme ajung la frecvențe ridicate de până la 5000MHz, oferindu-le utilizatorilor vitezele necesare pentru a finaliza sarcinile pe PC cât mai rapid și eficient. Designul exterior a fost creat pentru a inspira viteză și robustețe. O folie din metal cu grosimea de 2 mm a fost utilizată ca bază pentru radiatorul exterior spre a crea un produs de înaltă calitate și cu un design atractiv. Pe folia din metal se regăsesc caneluri în formă de V care se încrucișează pe suprafața produsului și crează modele în formă de „x”, reprezentând viteza și prima literă a mărcii XPG.

Module XPG Spectrix D50 Extreme

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.