Telefoane Mobile

În timp ce turismul din România se zbate în mediocritate la nivel de promovare, Coreea de Sud trece la un nivel de marketing superior.

Guvernul sud-coreean împreună cu Samsung şi operatorul SK Telekom va oferi săptămânal câte 250 de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 5 + 1 GB trafic de date / zi turiştilor ce vizitează această ţară. Atât smartphone-ul, cât şi internetul pe mobil vor putea fi utilizate fără restricţii pe toată perioada sejurului.

Fiind un număr limitat de telefoane nu toţi turiştii vor beneficia de această oportunitate. Pentru a avea totuşi o şansă, înainte de a pleca din ţara natală trebuie să aplicaţi pe site-ul Visit Korea, iar aterizarea în Coreea de Sud să aibă loc pe aeroportul internaţional Incheon din Seul. O aplicaţie va alege săptămânal cei 250 de norocoşi care se vor utiliza de cel mai puternic smartphone Samsung.

Proiectul va fi implementat pe tot parcursul anului 2016, astfel că în acest an peste 12.000 de turişti vor putea beneficia de această modalitate inedită de promovare. În plus fiecare terminal va avea preinstalat diverse aplicaţii turistice care vor ajuta străinii să aibă o experienţă cât mai plăcută pe parcursul şederii în această ţară.

Când vom aplica şi noi o astfel de idee în turism?

Sursa: androidauthority.com