Diverse

Chiar dacă rămâne o companie controversată, Uber îşi continuă expansiunea în România şi lansează Uber Eats, serviciu de livrare de mâncare. Pentru început acest serviciu va fi disponibil doar pentru o parte a Bucureştiului, în zona centrală şi cartiere precum Dristor, Drumul Taberei, Pipera, Tei şi Parcul Tineretului.

Uber Eats este activ zilnic între orele 10:30 şi 22:00 şi promite livrarea mâncării în maxim 40 de minute. Serviciul pune la dispoziţie bucureştenilor oferte de la peste 100 de restaurante, printre acestea regăsindu-se Pizza Bonita, grupul City Grill, El Torito sau Japanos. Mâncarea este livrată cu maşini, scutere sau biciclete, iar taxa de livrare este de 7.5 lei (nu există minim de comandă).

Comanda se poate face rapid prin intermediul aplicaţiei Uber Eats disponibilă pe iOS şi Android, folosind acelaşi cont de Uber. Aplicaţia este uşor diferită de ce există pe piaţa din România în acest moment pentru că:

  • Nu există comandă minimă – poți comanda doar o supă, dacă dorești. Prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 7,5 lei, indiferent de cât comanzi.
  • Puteţi programa o comandă – pentru cei cărora le place să planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.
  • Livrarea comenzii se poate urmări în timp real – aplicația îți arată stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmărește în timp real cum este preparată, ridicată și livrată.
  • Poate face recomandări personalizate – aplicația îți va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea preferată, opțiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale. Aceste recomandări se vor baza pe comenzile anterioare și pe variabile precum ora și locul livrării.
  • Include o gamă diversă de filtre – poți căuta restaurante în funcție de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, prețul sau restricțiile alimentare. Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicația folosește informațiile despre mâncare și timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare.
  • Poți indica cu precizie locul de livrare – indiferent că ești acasă, la birou sau în parc, poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușa, în fața clădirii sau, spre exemplu, “la ieșirea din stația de metrou Izvor”.

Sursa: digi24.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.