gAuto

Splash Mobility este un start-up românesc activ în piaţa de închiriat trotinete electrice, compania având deja active peste 1000 de trotinete în cele mai importante oraşe din ţară.

În acest sfârşit de an Splash Mobility ne anunţă ca a intrat şi pe piaţa de ride-hailing, având deja colaborări cu peste 2000 de şoferi din Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca. Planurile sunt mari, ambiţiile companiei find ca până la sfârşit de 2023 să ajungă la peste 50.000 de utilizatori activi doar în această zonă de ride-hailing.

Chiar dacă sunt la început de drum, prin seriozitate, corectitudine şi calitate pot avea un cuvânt de spus în faţa Uber sau Bolt.

Maşinile vor putea fi chemate din aplicaţia Splash – Smart Rides, cea care în prezent este folosită pentru închirierea de trotinete. Aplicaţia este disponibilă pe Android şi iOS şi are peste 50.000 de utilizatori.

Conform listafirme.ro, Splash Mobility a fost înfiinţată în 2019, iar la 2021 a avut o cifră de afaceri de 2.5 milioane lei şi un profit de 313.000 lei. Nu este rău deloc pentru un start-up, iar planurile de viitor sună bine.