Smartphone

O informaţie interesantă vine în acest sfârşit de săptămână din presa sud-coreeană, una care are legătură cu întârziatul Samsung Galaxy A23 5G.

Randări detaliate cu acest device aveam din luna februarie, iar lansarea din primele zile din martie a modelului Samsung Galaxy A23 4G ne-au făcut să credem la momentul respectiv că prezentarea Samsung Galaxy A23 5G bătea la uşă. Şi totuşi nu a fost aşa, telefon a fost anunţat în august cu disponibilitate din septembrie.

Se pare că această întârziere a fost cauzată de o problemă tehnică importantă descoperită în ultimele etape ale testării device-ului. Această defecţiune a fost atât de gravă, încât afecta buna funcţionare a smartphone-ului, iar inginerii Samsung au pierdut săptămâni bune până au remediat-o.

Producătorul sud-coreean planificase vânzări de 12.6 milioane unităţi pentru Samsung Galaxy A23 5G în 2022, însă această neplăcere ce a dus la o disponibilitate întârziată în piaţă, a redus estimările cu 70% până la aproximativ 4 milioane unităţi.

Împreună cu Samsung Galaxy A23 4G, cele două terminale ar fi trebuit să aducă vânzări de peste 30 milioane unităţi în 2022, adică aproximativ 10% din totalul smartphone-urilor comercializate de Samsung la nivel global.

Nu a fost să fie de această dată.