Software

Versiunea demo a unui joc nu mai are puterea de promovare pe care o avea în urmă cu câţiva ani, însă cei de la Ubisoft s-au gândit la o modalitate de a aduce demo-urile în actualitate. În data de 22 iulie puteţi intra pe platforma Uplay pentru a descărca versiunea demo de PC a jocului Trials of the Blood Dragon, iar dacă reuşiţi să terminaţi cele 30 de stagii cu mai puţin de 15 greşeli per total, veţi primi gratuit întreaga versiune a jocului.

Trials of the Blood Dragon este un joc simplu, în care trebuie să finalizaţi misiunile pe o motocicletă. Dacă sunteţi familiarizaţi cu Trials Frontier de pe smartphone-uri, atunci ideea din spatele jocului nu ar trebui să vă surprindă cu nimic. 

Prin această decizie Ubisoft reuşeşte cumva să atragă din nou atenţia asupra jocurilor tip demo, iar dacă această campanie va avea succes, sunt sigur că într-un viitor nu foarte îndepărtat vom revedea acţiunea şi pentru titluri mult mai celebre şi mai complexe.

Dacă nu vreţi să aşteptaţi data de 22 iulie, puteţi achiziţiona Trials of the Blood Dragon la preţul de 14.99 dolari pentru platformele PC, PS4 şi Xbox One.

Sursa: ubi.com