Smartphone

Uhans a oferit mai multe detalii pentru un smartphone low-cost pe care-l pregătește a fi lansat în august 2016. Chinezii spun că în dezvoltarea lui A101 au fost inspirați de către…, Nokia. 

Care ar fi asemănarea cu Nokia în opinia Uhans?

Rugged and solid as Nokia is, we find it hard to surpass but try to get close to. You don’t have to feel walking on egg shells worrying your precious smartphone will get a scratch or dent.”

Cel puțin teoretic, Uhans A101 urmează a fi un smartphone rezistent, design ce mizează pe simplitate, dar și un preț atractiv.

Uhans A101 – primele specificații;

  • display de 5 inch protejat cu sticlă 2.5D;
  • procesor MediaTek 6737 de tip quad-core la 1.3 GHz;
  • Android Marshmallow;
  • 4G pe FDD-LTE;
  • dimensiuni de 143.5 x 71.2 x 9.5 mm grosime.

Sosește în două variante de culoare: argintiu și gri, iar o versiune aurie ar fi în dezvoltare. Mă aștept ca prețul să nu treacă de pragul a 60 – 70 de dolari. Specificațiile fiind similare cu ceea ce oferă Leagoo M5.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.