Telefoane Mobile

Lupta dintre producătorii asiatici este din ce în ce mai acerbă în segmentul smartphone-urilor cu autonomie ridicată. După lansările unor device-uri mai puţin cunoscute precum Bluboo X550, THL 5000 sau Elephone P5000, este rândul celor de la Ulefone să se pregătească de lansarea unui telefon cu o baterie gigant: Ulefone Power.

Conform informaţiilor primite de la coolicool.com, Ulefone Power va dispune de o baterie de 6000 mAh (update: 6200 mAh confirmat de Ulefone) care va ocupa aproximativ 90% din spatele telefonului, procesor entry-level MediaTek MTK6753 pe 64 biţi, 3 GB memorie RAM + 16 GB memorie internă, display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli), cameră foto de 13 megapixeli şi Android 5.1 Lollipop.

De la aceeaşi sursă am aflat că Ulefone Power va avea un preţ promoţional la lansare de 100 de dolari. Probabil va fi un număr limitat de unităţi la acest preţ, însă pentru 100 de dolari mi se pare un adevărat chilipir. Cu siguranţă va trebui să fim atenţi şi la calitatea materialelor utilizate, deoarece la un asemenea preţ se va face undeva rabat de la calitate. Sperăm să primim într-un viitor apropiat o unitate de test pentru a-i face un review complet.

La final vă las cu o primă poză în exclusivitate a smartphone-ului Ulefone Power.

Ulefone Power

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.