NVIDIA Studio for Creators Diverse

NVIDIA desfășoară în această perioadă o competiție unică, concepută pentru a sprijini și evidenția tinerii cineaști din România, Polonia și Cehia. Concursul NVIDIA este deschis pentru cineaștii aspiranți din cele 3 țări, care, în echipe de câte doi, trebuie să trimită un videoclip de maximum 59 de secunde, creat de ei cu ajutorul funcțiilor AI într-un anumit fel.

Concursul NVIDIA se va încheia pe 23 iunie 2024, așa că cei care doresc să se încrie mai au puțin timp la dispoziție. Întreg regulamentul concursului este disponibil pe pagina dedicată. Fiecare dintre cei 6 finaliști (trei echipe de câte două persoane, câte o echipă din fiecare din cele trei țări), care vor fi selectați de cineaști și specialiști în marketing, vor primi câte un laptop GIGABYTE AERO cu GPU GeForce RTX 4070. Totodată, aceștia vor participa la marea finală din Cracovia, Polonia, cu toate costurile de călătorie asigurate de organizator.

În cadrul acestei provocări finale, finaliștilor li se va cere să înregistreze, să editeze și să livreze videoclipuri scurte pentru social media, în care să prezinte platforma și produsele NVIDIA Studio într-un interval de timp dat. Despre NVIDIA Studio puteți afla mai multe din articolul nostru.

Acest eveniment oferă o ocazie unică de a descoperi viitorul cinematografiei cu ajutorul AI și al tehnologiei RTX prin intermediul platformei NVIDIA Studio. În același timp, participanții vor putea să se întâlnească cu cineaști experți din industrie și să fie martori direcți al modurilor inovatoare în care AI transformă procesul creativ.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.