Sunt destule promoții interesante în aceste zile prin oferta eMAG, iar câteva dintre ele le-am listat în materialul de față.

1. ASUS Zenbook 14 OLED cu procesor AMD Ryzen 7 7730U 👈🖱️

🔺ASUS a mizat de la bun început pe laptopurile cu display OLED

Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la display-ul OLED de 14 inci cu rezoluție de 2880 x 1800 pixeli, rată de refresh la 90Hz și luminozitate de până la 6o0 nits, aș aminti și de procesorul AMD Ryzen 7 de tip octa-core ce urcă la maxim 4.5 GHz și a fost dezvoltat pe 7nm, 1 x HDMI 2.1, Wi-Fi ax + bluetooth 5.3, slot pentru cardurile microSD, Windows 11 Pro preinstalat.

itextra îi reduce prețul afișat cu 10%.

2. Căști in-ear HUAWEI FreeBuds Pro 3 👈🖱️

🔺Printre cele mai bune căști in-ear din piață

Review-ul complet pentru HUAWEI FreeBuds Pro 3 a fost redactat de către Darius. Văd că au strâns o notă bună și pe eMAG: 4.67 din 15 review-uri.

Reducerea de 15% se activează prin codul electroit. În zona de preț în care se află mai că nu găsiți căști in-ear wireless care să le depășească ca și experiență de utilizare.

3. Încărcător priză Tellur de 38W 👈🖱️

🔺Alimentează pe USB Type-C și USB convențional

Îmi amintește de un încărcător Huawei adus alături de seria Huawei P60 Pro, doar că acolo nu le puteai folosi în același timp.

Reducerea de așa-zis 40% prin electromobile îl listează la prețul normal. Încarcă la 20W prin USB Type-C și respectă standardul PD, iar pe USB alimentează la 18W pe standardul QC3.0.

4. Monitor OLED de gaming LG de 27 inci cu rată de refresh la 240Hz 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune experiențe de utilizare a unui monitor se declanșează la pornirea lui LG UltraGear OLED

Pe biroul meu se află un LG de 27 inci cumpărat în 2020 pentru aprox. 2400 lei. Acum văd că este listat la 1457.99 lei cu reducere de 20% prin electroit ajunge la 1166 lei (unul dintre punctele PRO este dat de piciorul pivotant ce permite reglaje ample și poziționare pe birou etc).

OLED-ul de mai sus joacă în altă ligă. Este compatibil cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium, are rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și rată de refresh la 240Hz, timp de răspuns de…, 0.03 ms etc. Îl vânez și când va coborî sub un anumit prag îl voi și cumpăra.

5. Sistem audio Sony ULT TOWER 10 👈🖱️

🔺Pentru petreceri organizate cu întreaga gașcă de prieteni

Cred că este una dintre cele mai puternice boxe portabile din piață în momentul de față. Nu-i lipsește nimic spre a juca un rol central în petrecerile organizate în vara lui 2024 și mult timp de acum încolo.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.