Retelistica

Începând cu data de 21 mai serviciul de streaming video HBO Max a devenit Max şi tot de atunci au fost schimbate şi planurile tarifare.

Cel mai ieftin abonament este cel Basic şi costă 4.99 euro / lună (aproape 25 lei / lună). În această sumă primiţi ceva publicitate, conţinut în format FullHD şi posibilitatea de a folosi două dispozitive simultan.

Totuşi, dacă este abonat al unui operator la televiziunea clasică, nu prea are rost să îţi faci abonament direct pe site-ul Max, deoarece fiecare furnizor vine cu facilităţi pentru serviciul de streaming video Max.

În cazul Digi mai aveţi câteva ore (6 iunie ultima zi) în care vă puteţi activa extraopţiunea MAXPAK cu o reducere de 50% timp de 4 luni. Extraopţiunea în sine costă 15 lei / lună (echivalentul a 3 euro / lună), iar în perioada de reducere veţi plăti doar 7.5 lei / lună (echivalentul a 1.5 euro / lună). Clienţii Digi cu extraopţiunea MAXPAK activă au acces şi la serviciul de streaming video Max în varianta sa Basic (cea de care am menţionat mai sus).

Observaţi că şi fără reducere, tot este mai avantajos să te abonezi la Max prin intermediul operatorului de televiziune. Situaţia este la fel peste tot, Orange vine cu o reducere de 50% pe toată perioada contractuală dacă vă prelungiţi abonamentul pe 24 luni, iar Vodafone îl are inclus gratuit începând cu abonamentul All Inclusive.