Smartphone

Vă scriam în urmă cu câteva zile că cei de la UMi se pregătesc să lanseze un nou smartphone: UMi Iron. Din informaţiile iniţiale cunoşteam în mare parte detaliile hardware şi preţul, iar astăzi revenim cu imagini detaliate ale acestui device.

Cum era de aşteptat UMi Iron va fi realizat în întregime din metal şi va avea un design foarte elegant. Din imaginile primite observăm că UMi va încadra acest smartphone într-o gamă premium datorită atenţiei la detalii oferită atât în realizarea telefonului, cât şi a pachetului de retail. Lansarea oficială pentru UMi Iron se va realiza pe data de 23 iunie, când vom putea vedea dacă se confirmă şi preţul de 179.99 dolari propus acum de coolicool.com.

Update: Dacă sunteţi interesaţi de acest smartphone, vă anunţăm că se vor putea face precomenzi începând cu 25 iunie, iar dacă veti folosi codul cupon IRON10 veţi beneficia de o reducere de 10 dolari faţă de preţul standard.

Umi Iron 13

Specificaţii complete pentru UMi Iron:

– display IPS de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli);

– procesor octa-core MediaTek MTK6753 pe 64 biţi, accelerator grafic Mali T720, 3 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă (cu suport pentru card microSD);

– cameră foto de 13 megapixeli cu flash LED, senzor Sony IMX 214 şi cameră frontală de 8 megapixeli cu flash LED;

– 4G LTE, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– baterie de 3000 mAh şi 7.9 mm grosime;

– Android 5.1 Lollipop.

Umi Iron 6

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.