Telefoane Mobile

Cine spunea că Statele Unite ale Americii este ţara tuturor posibilităţilor? Din punct de vedere tehnologic, acest lucru se schimbă uşor, uşor în favoarea Chinei. Device-urile puternice la preţuri de low-cost fac legea, iar acest lucru ne întristează când vedem ce preţuri se practică la noi.

Ultimul smartphone din categoria enumerată mai sus este UMi Zero. Nimeni nu a auzit de această firmă în Europa, însă aceştia tocmai ce au lansat un terminal puternic la un preţ la care în România nici în vise nu-l poţi avea.

UMi Zero dispune de un display Super AMOLED de 5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core MediaTek MT6592T tactat la 2GHz, accelerator grafic Mali 450 GPU, 2 GB memorie RAM, 16/32 GB memorie intermă + suport pentru card microSD, 13 megapixeli cameră foto cu senzor Sony IMX214 şi dual LED flash + cameră secundară de 8 megapixeli ce poate filma în format FullHD la 1080p, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 6.4 mm grosime, baterie de 2.400 mAh (utilizează o tehnologie de încărcare rapidă) şi Android 4.4 KitKat.

umizero_7

Toate aceste specificaţii, precum şi construcţia excelent realizată pot fi achiziţionate la preţuri începând cu 299 dolari, varianta de 16 GB (există magazine care au pus acest smartphone la precomandă la un preţ promo de lansare de 229 dolari). Presupun că nu mai trebuie menţionat faptul că UMi Zero va fi disponibil doar pe continentul asiatic.

Întrebarea care îmi vine în acest moment este următoarea: “Arătaţi-mi un smartphone din România care să aibă asemenea specificaţii, asemenea design şi să coste aproximativ 800 de lei?”

umizero_11

Sursa: Mobiltelefon.ru