Smartphone

Inginerul american Scotty Allen a fost întrebat la un grătar de un prieten dacă este posibil să îţi construieşti propriul iPhone. De la teorie la practică a fost o distanţă atât de mică, încât în ultimele săptămâni Scotty şi-a petrecut timpul prin China căutând piese pentru a-şi construi propriul iPhone 6S (a ales acest acest model deorece piesele au fost mult mai uşor de găsit).

După câteva zile de căutări prin pieţele din Huaqiangbei (Shenzen), inginerul nostru a reuşit să facă rost de tot ce avea nevoie pentru al său iPhone 6S. Preţul plătit de acesta pe componente a fost de doar 300 dolari, însă în total a cheltuit mult mai mulţi bani pe întreaga sa aventură (peste 1000 dolari).

Scotty a întâmpinat mai multe probleme pe parcursul experimentului său, însă la final a obţinut un iPhone 6S de 16 GB identic cu cel original. Întreaga sa poveste o puteţi vedea în clipul de mai jos:

Sursa: macrumors.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.