Hardware

Consola Sony PlayStation 5 generează un interes uriaş în România şi nu ştiu dacă acest lucru are legătură cu perioada sărbătorilor în care ne aflăm sau oamenii chiar îşi doresc cu ardoare cea mai nouă generaţie a consolei japoneze.

Până acum Sony PlayStation 5 a creat mare agitaţie, de la tombola cu scandal a celor de la Altex, până la suprapreţurile practicate de QuickMobile.

Săptămâna aceasta atât eMAG, cât şi Orange, au avut un stoc nou de console, însă acesta a fost destul de redus. Dacă la eMAG am aflat că au fost 300 de unităţi, la Orange probabil au fost mai puţine ţinând cont de timpul foarte scurt în care s-a trecut de la “în stoc” la “stoc epuizat”.

eMAG a anunţat pe pagina sa de Facebook că cele 300 de console s-au vândut în doar 30 de secunde, în timp ce la Orange stocul s-a epuizat chiar mai repede (cei ce au urmărit fenomenul spun că stocul era epuizat după doar 15 – 20 secunde).

Se pare că problema stocului este una globală, pandemia favorizând cererea cu mult peste aşteptările Sony. De asemenea, tot pandemia este de vină pentru limitările producţiei. Se pare că organizarea prin videoconferinţe nu este la fel de productivă ca cea din fabrică în cazul unui device pretenţios precum o consolă.

Categorii: console
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.