Smartphone

ASUS Zenfone 6 are toate şansele să fie anunţat oficial în cadrul MWC Barcelona 2019, eveniment ce va avea loc anul viitor în perioada 25 – 28 februarie. Chiar dacă mai sunt câteva luni până la târgul catalan, se pare că ASUS a decis design-ul viitorului său flagship.

Prin intermediul celor de la hdblog.it avem posibilitatea de a vedea primele imagini cu ASUS Zenfone 6. Chiar dacă este neclară autenticitatea acestora, la prima vedere putem observa un telefon elegant cu o construcţie metalică tip unibody, cameră foto duală + scanner de amprente pe spate şi un ecran tip FullView.

Interesant este că ASUS pare a păstra intact jack-ul audio de 3.5 mm, iar pentru că este nevoie şi de puţină “inovaţie”, producătorul taiwanez face o mişcare surprinzătoare şi mută bretonul tip picătură de apă lateral dreapta. Adică avem o cameră frontală cu o aşezare destul de curioasă.

Nu avem încă informaţii legate de partea hardware, însă cu siguranţă acestea îşi vor face apariţia în săptămânile următoare. Dacă se confirmă acest design (doar dacă), putem spune că ASUS Zenfone 6 este dovada clară că unii producători sunt într-o mare pană de idei estetice. Mai rămâne să vedem smartphone-ul cu ochi sau cu burtă.

Categorii: asus

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.