Software

Gama de televizoare Panasonic LED 4K este alcătuită din patru serii, având în avangardă modelul FX780 de 75 inch. Celelalte modele, de maxim 65 inch, sunt: FX740 la nivel de vârf de gamă, FX700 la nivel intermediar şi FX600 la nivel standard. Gama Panasonic OLED 4K este şi ea la rândul ei compusă din două modele: FZ950 şi FZ800.

Toate ecranele televizoarelor Panasonic 4K de anul acesta sunt compatibile cu tehnologia de metadate dinamice HDR10+, platformă deschisă High Dynamic Range (HDR) dezvoltată de Panasonic alături de 20th Century Fox şi Samsung.

Gamă Panasonic 4K din 2018 a primit începând cu 30 octombrie o actualizare de firmware care face posibilă compatibilitatea cu aplicațiile Google Assistant și Amazon Alexa. Datorită acestei actualizări, utilizatorii își pot folosi vocea pentru a închide și deschide televizorul, pentru a schimba canalul, a regla volumul și pentru multe altele.

Pentru implementarea update-ului, utilizatorii trebuie să se asigure că televizorul este conectat la internet. Atunci când deschid orice aplicație – cum ar fi YouTube – o fereastră de tip pop-up va apărea cu invitație de a realiza actualizarea. După update, televizorul va putea fi setat să se conecteze la o boxă smart compatibilă.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.