Samsung GALAXY Fold a ajuns în oferta Vodafone, dar și alte magazine din România l-au primit și a ajuns a fi listat comercial pentru cei interesați de primul smartphone pliabil al companiei sud-coreene.

Samsung GALAXY Fold îl găsiți din 6 decembrie la:

  • Orange – 9548.02 lei fără abonament și 8162 lei cu Orange Me 30. Poate fi achiziționat și în rate – 24 x 383 lei pe lună + abonamentul Orange Me Start 19;
  • Vodafone;
  • Altex – 9499 lei;
  • eMAG;
  • magazinul Samsung Experience Store din Afi Cotroceni (ce înțeleg că a fost relansat).

Declarație oficială:

Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Mai multe detalii despre smartphone-ul pliabl al Samsung găsiți pe website-ul oficial.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.