Samsung GALAXY Fold a ajuns în oferta Vodafone, dar și alte magazine din România l-au primit și a ajuns a fi listat comercial pentru cei interesați de primul smartphone pliabil al companiei sud-coreene.

Samsung GALAXY Fold îl găsiți din 6 decembrie la:

  • Orange – 9548.02 lei fără abonament și 8162 lei cu Orange Me 30. Poate fi achiziționat și în rate – 24 x 383 lei pe lună + abonamentul Orange Me Start 19;
  • Vodafone;
  • Altex – 9499 lei;
  • eMAG;
  • magazinul Samsung Experience Store din Afi Cotroceni (ce înțeleg că a fost relansat).

Declarație oficială:

Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.

Mai multe detalii despre smartphone-ul pliabl al Samsung găsiți pe website-ul oficial.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.