Opinie

iPhone 6 Plus are o grosime de 6.7 mm și o carcasă din aluminiu care la o presiune mare se îndoaie și nu-și mai revine la forma inițială. Deja la nivel internațional se discută de #bendgate. Hastagul dedicat de pe Twitter este cea mai relevantă dovadă a complexității fenomenului.

Lou de la Unbox Theraphy a pornit balul cu clipul său ce a strâns peste 45 de milioane de vizualizări. Au apărut ca ciupercile după ploaie și alte zeci, sute de teste de acest fel. Fiecare temerar punea la bataie un phablet cumpărat prin resurse proprii. Cum un iPhone 6 Plus costă peste 6 – 700 de dolari sau euro pe continentul nostru, nu este chiar ușor să ai un astfel de phablet pe masa de teste.

Așa că au apărut tot felul de personaje care se laudă că au mers în Apple Store și au pus telefoanele companiei americane la încercare. Cred că s-a mers prea departe. Ok. Poți face asta pe device-ul tău, dar nu pe demo-urile companiei care au cu totul alt rol. Știi că este un telefon care nu rezistă, treci peste asta și nu-l iei în calcul pentru o eventuală achiziție. Punct.

Update 1 : Doi adolescenți și testul făcut într-un magazin Apple pe iPhone 6 Plus. Teribilismul vârstei se situează la cote înalte. 

Update 2: În locul Apple aș alege să retrag iPhone 6 Plusul și să-l readuc cu un șasiu îmbunățit care să ofere un plus de rigidiate față de concurență. 

Sursa: Gizmodo.com

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.