Smartphone

OnePlus One a fost primul smartphone al acestui startup. Raportul preț / specificații / experiență de utilizare l-a transformat în unul dintre cele mai dorite telefoane de top cu Android. Abia peste câteva săptămâni se renunță la sistemul de invitații.

Un executiv al companiei a confirmat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Reddit că OnePlus 2 va fi lansat în 2015 (în Q2 sau Q3 2015 și aici este acoperită perioada aprilie – septembrie 2015). Au spus că au luat în calcul și feedback-ul primit la OnePlus One, iar al doilea smartphone din gama va avea un ecran mai mic (5.5 inch pentru OPO).

Nu s-a specificat nimic la nivel de specificații, cameră foto și video etc. Este clar că succesul lui OnePlus One a motivat echipa din spatele proiectului, iar OnePlus 2 se află pe planșa de design.

Sursa: Reddit.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.