Arhiva-Windows 8

Noul sistem de operare de la Microsoft va putea ajunge pe PC-urile noastre prin internet. Dezvoltatorii au creat această metodă prin care vor prin care își propun să simplifice cât mai mult instalarea noului OS. Nu doar că va putea fi ”coborât” de oricine folosește o versiune de Windows mai veche, dar nici nu va solicita o cheia de instalare.

Cu toate că va exista și în varianta fizică, pe DVD, Windows 8 va pute fi achiziționat în același mod în care și Apple a ditribuit Lion OS X: prin internet. Microsoft nu a precizat dacă va exista o diferență de preț între upgrade-ul online și cel de pe DVD, dar speră ca noua variantă de cumpărare să fie utilizată de cât mai mulți posesori ai versiunilor anterioare.

Microsoft susține că upgrade-ul online va putea fi făcut fără a necesita o cheie de activare pentru că aceasta este inserată în imaginea descărcată.

Noul mod de a trece la Windows 8  face parte dintr-o serie de încercări ale Microsoft de a simplica utilizarea sistemului de operare și instalarea lui.

sursa: pcworld.com