Telefoane Mobile

LG a încercat să îşi lanseze noul flagship în cadrul MWC Barcelona 2018, însă prin luna ianuarie aflam că CEO-ul companiei a fost atât de nemulţumit de design-ul device-ului, încât a transmis echipei de proiect să şteargă totul cu buretele şi să dezvolte un smartphone de la zero.

Această decizie va întârzia câteva luni lansarea flagship-ului, iar dacă până acum se credea că telefonul va fi prezentat în aprilie, cele mai noi surse anunţă lansarea undeva prin luna iunie, cu disponibilitate comercială la câteva zile distanţă. Este aproape sigur că numele nu va fi LG G7, intern fiind cunoscut drept LG Judy.

Aşa numitul LG Judy ar urma să integreze:

  • display de 6.1 inci cu aspect 18:9 şi tehnologie MLCD+ ce aduce o luminozitate de peste 800 unităţi nits şi un consum cu până la 35% mai mic decat un ecran IPS LCD clasic;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 + 4 / 6 GB RAM + 64 / 128 GB spaţiu de stocare;
  • cameră foto duală 2 x 16 megapixeli cu deschidere f/1.6;
  • difuzoare stereo, certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf şi certificare militară;
  • HDR10, încărcare wireless şi inteligenţă artificială.

Prin LG Judy compania sud-coreeană încearcă să readucă vânzările de smartphone-uri pe un trend ascendent, însă acest lucru va fi destul de dificil ţinând cont că telefonul va fi lansat la distanţă foarte mare de flagship-urile altor competitori (Samsung, Huawei, Sony, Xiaomi sau chiar HTC).

PS: Imaginea din articol este un simplu concept.

Sursa: venturebeat.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.