Software

Parteneriatele dintre producătorii de smartphone-uri şi cei de echipamente sau tehnologii foto sunt la modă, acestea arată un plus de credibilitate în rândul utilizatorilor şi fac dovada investiţiilor în zona fotografică a telefoanelor, poate cea mai sensibilă caracteristică în alegerea unui device nou.

Avem în piaţă destul de multe astfel de exemple, de la Vivo, Sony sau Nokia cu ZEISS, până la Sharp cu Leica sau OnePlus cu Hasselblad. În curând vom avea o nouă astfel de colaborare, Realme (brandul secundar Oppo) urmând a face echipă cu Kodak.

Primul smartphone Realme cu tehnologie Kodak la bord va fi flagship-ul Realme GT Master Edition. Ulterior vor apărea şi alte modele, unele dintre ele urmând a ajunge la nivel oficial şi în România (după cum probabil ştiţi, Realme este prezent de ceva timp şi în ţara noastră).

Cât despre Kodak, aceasta şi-a anunţat falimentul în 2012, însă ulterior s-a reorganizat şi a rămas pe linia de plutire investind în special în tehnologie pentru imprimantele comerciale. A încercat să intre pe cont propriu şi în segmentul telefoanelor inteligente, însă modelele Kodak IM5 şi Kodak Ektra au fost un eşec lamentabil.

Sursa: twitter.com

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.