Arhiva-Hardware

Normal că nu vorbim de USB 3.0 full-size ci de echivalentul său pe telefoane – microUSB în standard 3.0. Viteza de transfer va ajunge la 100 MB pe secundă. Am reuşit pe usb 3.0 full-size să ajung la peste 230 MB cu cel mai rapid stick din lume, un Kingston.

Se pare că noile microUSB 3.o vor ajunge pe telefoane şi tablete până la sfârşitul lui 2012. Nu ştiu dacă mai era nevoie de ele şi mai ales la momentul actual când wi-fi-ul devine extrem de important şi serviciile de tip cloud. Îmi este mai simplu să uploadez un clip video direct de pe smartphone pe YouTube şi să nu mai parcurg etapele smartphone conectat la pc via microUSB, download în pc, deschis browser şi upload în YouTube sau alt serviciu de streaming video.

Tocmai ce scriam de Vimeo ce devine mai user friendly pentru cei ce deţin telefoane cu sistemele de operare: iOS, Android sau Windows Phone 7 Marketplace.

Via: pcworld.com

Categorii: arhiva-hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.