Foto si Video
Canon lansează astăzi versiunea actualizată a gamei de camere video entry-level LEGRIA, noile modele LEGRIA HF R38, LEGRIA HF R36 şi Legria HF R306. Oferind performanţe de înregistrare Full HD într-un corp compact şi uşor, noile modele sunt echipate cu caracteristici avansate, incluzând Wi-Fi integrat, zoom puternic de până la 51x şi un stabilizator optic de imagine (Image Stabilizer – IS). Noile modele fac mai uşoară înregistrarea şi partajarea cu prietenii şi familia a unor imagini de calitate remarcabilă.
Seria LEGRIA HF R a fost creată pentru a oferi mai multă libertate la filmare, cu detalii clare şi frumoase, datorită unei serii de caracteristici inovatoare disponibile pentru toate modelele din gamă. Obiectiv video Canon HD cu un puternic zoom de 51x vă asigură că sunteţi întotdeauna în mijlocul acţiunii. Cu ajutorul noului sistem Intelligent IS veţi obţine o imagine clară, fără efecte nedorite, în timp ce Story Creator vă ghidează pas cu pas în procesul de creare a unui film incitant.
Pentru a vă impresiona prietenii şi familia, LEGRIA HF R38 şi LEGRIA HF R36 sunt dotate cu conectivitate Wi-Fi cu suport MP4, oferind capacitatea de a transfera, vizualiza sau stoca fără probleme înregistrările efectuate pe dispozitive portabile Apple sau să le încărcaţi pe YouTube şi Facebook fără a le transfera în prealabil pe un PC.
Împărtăşeşte, vizualizează şi stochează cu uşurinţă
Cu Wi-Fi încorporat, noile LEGRIA HF R38 şi LEGRIA HF R36 vă permit ca prin simpla apăsare a unui buton# să vă conectaţi direct la reţelele fără fir de acasă, să încărcaţi filme pe YouTube sau să le partajați pe alte reţele sociale.
Aplicația iOS gratuită ‘Movie Uploader’ şi suportul pentru înregistrarea MP4 vă asigură că toate clipurile video înregistrate pot fi rapid partajate în orice moment și de oriunde vă aflaţi. Prin conectarea wireless direct la un dispozitiv iOS, cum ar fi un iPad sau iPhone, utilizatorii pot vizualiza sau stoca filmele realizate pe dispozitivele lor portabile atunci când se află în mișcare, cu opţiunea de a le încărca direct pe Facebook sau YouTube prin intermediul aplicaţiei. De asemenea, utilizatorii pot reda filme direct de pe camera video pe orice laptop sau echipament HDTV certificat DLNA, împărtăşind creaţiile instantaneu pe ecrane de mari dimensiuni.Calitate Canon şi uşurinţă în utilizare
Tehnologia avansată Canon Image Stabilizer (IS) a fost îmbunătăţită prin introducerea Intelligent IS, ce configurează automat setările optice IS pe baza caracteristicilor scenei filmate. Astfel, utilizatorii nu trebuie să mai caute prin opţiunile de setări, înregistrarea unor imagini clare, de calitate fantastică indiferent de condiții, fiind o sarcină mai uşoară şi mai rapid de îndeplinit.

La baza noii serii LEGRIA HF R stă sistemul Canon HD Camera System. Acesta dispune de un senzor CMOS Full HD de 3.2MP pentru obţinerea de performanţe îmbunătăţite în condiţii de lumină scăzută, un obiectiv video Canon HD Video Lens şi procesorul de înaltă performanţă DIGIC DV III. Cu aceste dotări, sistemul asigură condiţii perfecte pentru înregistrarea de clipuri cu o calitate excepţională. Un ecran tactil mare, cu diagonala de 7,5 cm (3,0″) şi interfaţă intuitivă vă asigură accesul facil la o serie de elemente de control.
Pentru punerea în siguranţă a preţioaselor filme de familie şi pentru eliberarea memoriei interne, LEGRIA HF R38 şi LEGRIA HF R36 permit transferul rapid de fişiere direct pe un hard disc extern, eliminând necesitatea transferului intermediar al fişierelor pe un PC.
Control creativ
Nou în cadrul seriei LEGRIA HF R, Story Creator acţionează ca un regizor de film personal, oferind utilizatorilor îndrumări pe ecranul camerei pentru a-i ajuta să înregistreze scenele şi să îşi spună propria poveste în stil personal – indiferent dacă este vorba despre o petrecere de familie sau o nuntă. Story Creator este o modalitate inovatoare şi distractivă de a înregistra şi de a împărtăşi imagini, fiind disponibil complet în cameră# – permiţând utilizatorilor să creeze propriile filme pe măsură ce înregistrează.
Aplicarea de filtre cu modelele de vârf din seria LEGRIA HF R, filtrele Cinema-Look fac acum mai uşoară transformarea instantanee a scenelor de zi cu zi prin modificarea aspectului de filmare. Cu şapte filtre# pre-încărcate, utilizatorii pot da unei scene o atmosferă complet diferită. De exemplu, efectul ‘Vivid’ adaugă imaginii culoare şi vibraţie, în timp ce ‘Cool’ conferă scenei o senzaţie similară cu cea a unui film SF. Toate filtrele sunt aplicate în cameră, oferind utilizatorilor posibilitatea de a îmbunătăţi într-un mod creativ imaginile capturate, fără a fi nevoie de un PC sau de un software suplimentar.
LEGRIA HF R38:
– Wi-Fi cu suport MP4
– Zoom avansat 51x; Full HD CMOS
– Optical Intelligent IS
– Story Creator
– Filtre Cinema-look; Touch Decoration
– Stocare directă pe hard disc extern
– Ecran tactil de 7,5 cm
– Smart Auto (38 scene), Face Detection
– Conversie HD-SD
– Memorie 32GB, slot pentru card SDXC
LEGRIA HF R36:
– Wi-Fi cu suport MP4
– Zoom avansat 51x;
– Full HD CMOS
– Optical Intelligent IS
– Story Creator
– Filtre Cinema-look; Touch Decoration
– Stocare directă pe hard disc extern
– Ecran tactil de 7,5 cm
– Smart Auto (38 scene), Face Detection
– Conversie HD-SD
– Memorie 8GB, slot pentru card SDXC.
LEGRIA HF R306:
– Zoom avansat 51x;
– Full HD CMOS
– Optical Intelligent IS
– Story Creator
– Filtre Cinema-look; Touch Decoration
– Stocare directă pe hard disc extern
– Ecran tactil de 7,5 cm
– Smart Auto (38 scene), Face Detection
– Video Snapshot
– Slot pentru card SDXC