Smartphone

OnePlus livrează de câteva zile noile smartphone-uri din serie OnePlus 8, iar câţiva utilizatori au semnalat deja o problemă majoră la display-ul integrat pe OnePlus 8 Pro.

Conform acestora la luminozitate scăzută şi cu refresh rate ridicat (în special la 120Hz) pe display apare o nuanţă verzuie destul de deranjantă. Se pare că respectiva nuanţă dispare atunci când este activată funcţia DC Diming sau când se setează refresh rate-ul la 60Hz.

Pentru că au apărut mai multe sesizări pe forumurile de specialitate, reprezentanţii OnePlus au verificat şi au recunoscut că există o astfel de problemă pe OnePlus 8 Pro, însă au transmis utilizatorilor că în câteva zile vor primi un update software care va remedia situaţia.

Nu este prima dată când OnePlus are astfel de probleme. În 2017 proaspăt lansatul OnePlus 5 suferea de “jelly scrolling”. Practic în scrolling apărea un efect de întindere a imaginii. La momentul respectiv s-a aflat că OnePlus a montat ecranul cu susul în jos şi a trebuit să gândească o soluţie software pentru a rezolva neajunsul.

Sursa: gizchina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.