Samsung

Între 8-11 ianuarie 2013 va avea loc evenimentul CES (Consumer Electronics Association) la care marile companii vor prezenta produse noi și inovative. Ieri, Samsung a creat o mare vâlvă cu un teaser video din care mulți au tras concluzia că peste mai puțin de o lună vom pune mâinile pe un Samsung Galaxy S4 nou nouț. Mai întâi să privim clipul:

 Zvonurile despre Samsung Galaxy S IV au început să circule pe internet, conturând un produs ideal în special datorită unui posibil ecran incasabil (care nu se sparge). Din păcate, nu vom vedea acest smartphone luna viitoare, potrivit celor de la Cnet. Aceștia susțin (destul de vehement) că Samsung Galaxy S4 nu va fi prezentat la CES 2013. Într-adevăr, nu ar fi o idee foarte bună ca Samsung să dezvăluie acest terminal atât de repede, având în vedere că vânzările de Galaxy S3 continuă să se mențină în topuri iar Galaxy Note 2 este promovat din toate colțurile.

Multe companii așteaptă până la MWC (Mobile World Congress) în februarie pentru a-și face anunțurile, altele nu țin cont de astfel de evenimente și organizează lansări de produse proprii. Totuși, în prima jumătate a anului 2013 ne așteptăm să butonăm un Samsung Galaxy S4. Când estimați că va fi lansat noul smartphone?