Smartphone

Înainte de a detalia zvonurile pe acest subiect, trebuie spus că pentru aceste informaţii există o doză mare de scepticism, astfel că ar trebui să le tratăm ca atare.

Se spune de ceva timp că seria iPhone 15 ar urma să aibă şi un model Ultra. S-ar părea că Apple vrea să varieze şi mai mult modelele între ele, astfel ca între cel mai ieftin device din serie şi cel mai scump să fie diferenţe notabile atât la nivel hardware, cât şi la nivel de preţ.

Unele surse susţin că iPhone 15 Ultra ar fi un model de sine stătător, altele că va înlocui actualul „Pro Max”. Momentan nimic nu este cert, iar cele mai noi informaţii par şi mai greu digerabile.

Se spune că viitorul iPhone 15 Ultra va costa aproximativ 2900 de dolari, o sumă aberantă aş zice eu, chiar şi pentru Apple. Informaţiile vin pe filieră chineză, site-uri apropiate mărului muşcat neconfirmându-le încă. Spre exemplu, 9to5mac.com, nu a scris niciun articol pe subiect până acum, aspect care ar trebui să ne dea de gândit.

Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, cred că o astfel de sumă ar putea cere Apple pe primul său smartphone pliabil, nu pe un model clasic.

Sursa: gizchina.com