Software

În vara anului trecut aflam că HBO Max şi Discvoery+ se vor uni şi vor deveni un singur serviciu de streaming video şi iată că a venit momentul să aflăm mai multe detalii despre această fuziune.

Noua aplicaţie se va numi simplu Max şi va fi lansată oficial în Statele Unite ale Americii pe 23 mai 2023. În România noua platformă va fi disponibilă undeva din 2024.

Max va fi format practic din toate titlurile existente în prezent pe HBO Max şi Discovery+ (HBO Originals, filmele Warner Bros., Max Originals, universul DC, Harry Potter etc.).

Care vor fi preţurile în Statele Unite ale Americii ?

  • abonament cu reclame, calitate HD şi vizionare simultană pe două dispozitive – 9.99 dolari / lună;
  • abonament fără reclame, calitate HD şi vizionare simultană pe două dispozitive – 15.99 dolari / lună;
  • abonament fără reclame, calitate 4K HDR şi vizionare simultană pe patru dispozitive – 19.99 dolari / lună.

Platforma va oferi un conţinut variat, nu doar filme, seriale şi desene animate. Vor exista şi programe din categorii precum food, home, reality, lifestyle şi documentare de la Discovery Channel, TLC, HGTV, Food Network, ID şi altele.

În prezent platformele HBO, HBO Max şi Discovery+ însumeacă aproximativ 96.1 milioane abonaţi în întreaga lume, iar prin noua strategia se intenţionează creşterea numărului de abonaţi la 130 de milioane în următorii doi ani.

„De la cei mai mari supereroi la campioni reali; de la drame care modelează cultura până la divertisment care modelează gusturi; de la tărâmuri fantastice până la cele mai reale dintre lumi, Max va oferi o gamă de opţiuni de neegalat. Acest brand nou aduce o schimbare importantă de la două produse, HBO Max şi Discovery+, către gama noastră mai largă de conţinut. În timp ce fiecare dintre aceste servicii a oferit ceva extra pentru utilizatori, Max va avea o gamă mult mai largă de opţiuni de calitate pentru toată lumea.” a declarat JB Perrette, Preşedinte şi CEO, Global Streaming & Games, Warner Bros. Discovery.

Sursa: paginademedia.ro