Diverse

Huawei a oferit mai multe detalii legate de rezultatele financiare în perioada celor trei trimestre din 2019. Au raportat vânzări mai mari cu 24%.

Câteva informații pe care compania chineză le-a scos în evidență:

  • venituri de 86.05 miliarde dolari, creștere de 24.4% față de aceeași perioadă din 2018;
  • peste 60 de contracte comerciale semnate pe partea de 5G, peste 400.000 de antene 5G Massive MIMO trimise către piețele globale;
  • peste 185 milioane smartphoe-uri livrate, creștere de 26%;
  • au lansat platforma Huawei Horizon Digital Platform pentru parteneri și clienți cu scopul de a contribui la formarea unei fundații pentru o lume digitală (peste 700 de orașe și 220 companii din Fortune 500 au semnat un parteneriat spre a dezvolta această plaftormă);
  • Huawei Cloud a ajuns la 3 milioane de dezvoltatori din companii cu scopul de a dezvolta produse și soluții;
  • în trimestru 3 se estimează că au livrat 67 milioane unități, peste T1 și T2 2019;

Aparent, Huawei a reușit să treacă peste problemele întâmpinate cu Departamentul de Stat al SUA. Știu din sursă sigură că și-au păstrat vânzările și în România pe smartphone-uri: poziția a 2-a cu 20 – 22% din piață.

Digi Mobil și Vodafone folosesc tehnologie Huawei pentru rețelele 5G inițiate pe plan local.

Sursa: DigiTimes.com

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: Huawei

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.