Telefoane Mobile

Vernee rulează câteva promoții de Black Friday și mi-au atras atenția două oferte: Vernee Apollo Lite la 199 dolari cu livrare din depozit european și Vernee Mars la 219.99 dolari. 

Livrare din depozit european = plata TVA iese din calcul.

Ce oferă Vernee Apollo Lite la aprox. 850 lei și Vernee Mars la aprox. 930 lei ?

specificatii-vernee-apollo-lite-vs-vernee-mars

Nu prea văd de ce ai cumpăra Vernee Mars când Apollo Lite este mai ieftin, dar cu hardware mai puternic ( MediaTek Helio X20 vs MediaTek Helio P10). Vernee Mars are un design mai plăcut și cel mai probabil, o autonomie mai bună (procesor mid-range gândit să consume mai puțină energie electrică).

vernee-mars-2

Vernee Mars;

Mai multe detalii pe website-ul companiei chineze. Ofertele menționate sunt valabile până pe 30 noiembrie. Mi-aș dori să văd din partea companiilor chinezești că au mai mult curaj, să mizeze pe rețeta OnePlus ce are shop online european. Să livreze dintr-un astfel de magazin, dar și să ofere suport aftersale.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.