Retelistica

Traficul de date a devenit noul element prin care operatorul de telecomunicații încearcă să-și fidelizeze clientul de cartelă preplătită. În trecut ieșeau în evidență prin miile de minute oferite în extraopțiuni, acum vorbim de GB de date. 

În aceeași linie este și noua oferta a Vodafone pentru iarna lui 2016 – 2017, beneficii de până la 10.000 MB.

Extraopțiunea de 6 euro aduce 2000 MB de date, 200 de minute internaționale și 1500 de unități – ce vrei tu (trafic de date, apeluri sau SMS-uri naționale). Bonusul de sărbători se ridică la 10.000 MB – ce pot fi consumați în 5 săptămâni, iar 10.000 MB pot fi făcuți cadou către un alt utilizator Vodafone.

cartela-preplatita-vodafone

Declarație oficială:

In aceasta iarna, Cartela Vodafone vine cu o oferta unica, prin care utilizatorii au puterea de a reinventa cadourile de Craciun si de a impartasi cu cei dragi beneficiile unui bonus generos de date in reteaua lor de incredere, Supernet 4G+”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai multe detalii pe site-ul operatorului de telecomunicații.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.