Smartphone

Vernee MIX 2 se adaugă în panoplia de telefoane mobile chinezești ce ies în evidență prin faptul că sunt o clonă mai mare sau mai mică de Mi Mix din prima generație. 

Vernee nu s-a temut ca în denumirea phabletului său borderless să se inspire direct de la Xiaomi. Vernee MIX 2 apare într-o galerie de imagini, iar o parte din specificațiile sale ies la iveală.

Integrează un display de 6 inch cu rezoluție FHD și aspect 18:9. Este îmbrăcat în sticlă, atât în partea frontală cât și în partea spate. Avem un display ce dă impresia de dispozitiv borderless pe trei laturi, cu excepția bazei terminalului. Camera frontală o regăsiți în colțul din dreapta jos, iar cititorul de amprentă a fost dus în spate, într-o poziție ce pare a fi ușor de accesat.

Lipsește logo-ul Vernee și le dau un mare plus că au încercat să păstreze desognul cât mai curat cu putință. Un alt punct PRO se duce spre Android-ul Nougat în stadiu nativ, fără modificări la nivel de interfață grafică, bloatware inexistent.

Nu am găsit informații concrete legate camera duală. În comunicatul trimis sunt destul de haioși: Nu sunt informații legate de ansamblul de camere, dar cu siguranță vor aduce un efect excelent (cel mai probabil se referă la bokeh :)). Oricum, Xiaomi Mix 2 nu folosește cameră principală de tip dual. Aș putea să spun că nici designul lui Vernee Mix 2 nu aduce prea mult cu Mix 2, cum am scris și mai sus – concurezează cu Xiaomi Mi Mix din prima generație.

Pe website-ul Vernee aflați mai multe detalii și există o șansă ipotetică în a prinde un Mi Mix 2 la 99 dolari. Presupun că informațiile complete vor fi oferite în viitorul apropiat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.