Telefoane Mobile

Vernee X este un smartphone chinezesc de tip best-buy ce acum îl găsiți în etapa de precomandă la nivel global. Pe site au oferit date concrete legate de specificații, dar și un preț de comercializare. 

Vernee X integrează un display de 6 inch cu aspect 18:9 și rezoluție de 2160×1080 pixeli, protejat cu sticlă 2.5D și raport display / corp de 83.8% (așa spune producătorul, nu aș băga mână în foc că este și real).

Au mizat pe un procesor MediaTek Helio P23 de tip octa-core, 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu de stocare. Camera principală este de tip dual cu 16 + 5 Megapixeli și f/2.0, de tip PDAF, iar camera frontală aduce tot o combinație duală: 13 + 5 Megapixeli și algoritm de înfrumusețare a feței, LED flash și aici.

Bateria lui Vernee X este de 6200 mAh, se încarcă la 9V / 2A și de la o – 100% în 150 de minute. Rulează vOS bazat pe Android 7.1.1 Nougat (interfața nativă, fără modificări). Ei spun că ar suporta și Face ID.

Prețul – 199 dolari pe Aliexpress în etapa de precomandă. Mai multe detalii pe site-ul producătorului. Cei 199 dolari + TVA se transformă în 906 lei.

Material de tip unboxing:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.