Telefoane Mobile

Vernee X nu este o clonă de iPhone X, așa cum poate te-ar induce în eroare faptu că au folosit litera X în denumirea sa. Este un smartphone ce dorește să atragă prin raportul display / corp, prin specificațiile hardware aduse la un preț atractiv. 

Vernee X integrează un display IPS de 6 inch cu rezoluție 2160 x 1080 pixeli, raport display / corp de 83.8% (Samsung GALAXY S8 atinge 83.6%). La nivel hardware s-a optat pentru procesorul MediaTek Helio P23 de tip octa-core ce este tactat până la 2.5 GHz, Mali-G71 MP2 în poziția de accelerator grafic, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Camera principală este de tip dual cu 16 + 5 Megapixeli, f/2.0, PDAF, iar camera frontală tot de tip dual cu 13 + 5 Megapixeli. Bateria lui Vernee X este de…, 6200 mAh, iar compania chineză afirmă că s-ar încărca de la 0 – 100% în 2 ore și jumătate. Are și un aspect ce amintește de iPhone X, faptul că încorporează Face ID – tehnologie ce amintește de flagship-ul Apple (bănuiesc că este o soluție dezvoltat intern de către Vernee, nu mă aștept la minuni în domeniu).

Este și un concurs ce-l are ca premiu ca Vernee X, trebuie doar să lăsați un comentariu pe website-ul companiei chineze.

Mai multe detalii în materialul video:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.