Via mobilissimo.ro
Caravana “Experience Samsung Tour” a ajuns deja la Timişoara, iar cum sunt din zonă :) băieţii de la mobilissimo.ro au trecut pe acolo şi s-au jucat cu tablet pc-ul Samsung Galaxy Tab ce este vedeta şi noutatea principală. Au şi făcut un hands-on pe care îl vedeţi mai jos.

Îmi place că au băgat în seama şi Samsung Wave un terminal ce mi-ar plăcea foarte mult să îl testez. La nivel european a obţinut locul I în ce priveşte zona de entertainment. De Galaxy S presupun că s-a săturat întreaga lume. Este ca o melodie ce devine hit şi apoi prin repetare continuă devine insuportabilă.
Când vor ajunge în Bucureşti voi da şi eu pe acolo şi vin cu imagini că video mai reuşit decât cel de mai sus nu am cum să fac. :)
Despre caravana celor de la Samsung citiţi la sursă.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.