Via mobilissimo.ro
Caravana “Experience Samsung Tour” a ajuns deja la Timişoara, iar cum sunt din zonă :) băieţii de la mobilissimo.ro au trecut pe acolo şi s-au jucat cu tablet pc-ul Samsung Galaxy Tab ce este vedeta şi noutatea principală. Au şi făcut un hands-on pe care îl vedeţi mai jos.

Îmi place că au băgat în seama şi Samsung Wave un terminal ce mi-ar plăcea foarte mult să îl testez. La nivel european a obţinut locul I în ce priveşte zona de entertainment. De Galaxy S presupun că s-a săturat întreaga lume. Este ca o melodie ce devine hit şi apoi prin repetare continuă devine insuportabilă.
Când vor ajunge în Bucureşti voi da şi eu pe acolo şi vin cu imagini că video mai reuşit decât cel de mai sus nu am cum să fac. :)
Despre caravana celor de la Samsung citiţi la sursă.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.