Arhiva

Vimeo este soluţia atunci când YouTube trece în plan secund. Am observat că YouTube cu noua interfaţă copiază câte ceva de la Vimeo. Ca să beneficiezi de facilităţile vimeo.com trebuie să ai un cont plătit.

Acum oferă acces spre browsing prin site-ul lor de video sharing cu ajutorul unor aplicaţii ce pot fi downloadate gratuit din App Store, Android Market şi Windows Phone 7 Marketplace.

Am vrut să văd cum se descurcă aplicaţia din Android Market, dar nu am reuşit să o găsesc la search-ul prin magazinul de aplicaţii. De fapt, nu am citit cu atenţie că la disponibilitate scrie – În curând.

15% din traficul Vimeo.com este generat de telefoane mobile şi de aici rezultă interesul în a dezvolta o aplicaţie dedicată.

Câteva detalii:

– compatibilitate cu toate telefoanele Android ce rulează de la versiunea 2.3 Gingerbread în sus;

– upload facil al clipurilor HD;

– share al clipurilor video via facebook, twitter, thumblr, WordPress, e-mail şi SMS;

– acces facil în a da like la clipuri video, în a adăuga comentarii;

– editare a clipurilor uploadate în contul de vimeo.

Via: intomobile.com

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.