Televizoare

La începutul acestei luni aflam că Allview va participa la programul Rabla pentru electrocasnice în categoriile televizoare, laptopuri şi tablete.

Se pare că brandul românesc a avut un succes remarcabil, 20% dintre televizoarele vândute prin acest program fiind Allview (două am cumpărat şi eu). Compania braşoveană a avut în ofertă doar smart TV-uri cu diagonale cuprinse între 81 de cm şi 147 cm.

Rezultatele sunt foarte bune pentru Visual Fan, mai ales că oferta de televizoare a fost limitată, iar Allview a reuşit să participe la program cu 5-6 modele (au fost branduri importante precum Samsung, Sony şi chiar LG care au avut 1-2 modele compatibile sau chiar niciunul).

Cât despre modelul Allview 32EPLAY6100-H/2 de 81 de cm pe care l-am cumpărat pot spune că mi-a depăşit aşteptările. Chiar dacă raportat la preţ nu aveam mari pretenţii, trebuie să recunosc că Netflix-ul se mişcă excelent, iar YouTube şi YouTube Kids decent (momentan doar pe aceste aplicaţii l-am testat). Interfaţa se mişcă cu lag destul de mare, însă ecranul şi sunetul sunt peste alte modele din categoria sa de preţ. Per ansamblu sunt mulţumit de televizor, copilul se bucură de desenele lui favorite printr-o simplă apăsare de telecomandă.