Smartphone

În China s-a lansat astăzi un nou smartphone high-end cu cele mai puternice specificaţii tehnice existente pe piaţă la ora aceasta, dar şi cu un preţ destul de competitiv: Vivo Xshot.

Vivo Xshot este un smartphone cu display de 5.2 inci cu o rezoluţie FullHD, procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă + suport pentru card microSD, cameră foto Sony de 13 megapixeli ce poate filma în format 4K + cameră secundară de 8 megapixeli, LTE, amplificator audio Maxim MAX97220 şi baterie de 2.600 mAh.

Există şi o versiune mai ieftină a acestui smartphone având aproximativ aceleaşi specificaţii, cu excepţia unui procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă. Ambele variante vor utiliza ca sistem de operare Android 4.4 KitKat cu anumite modificări aduse de interfaţa Vivo FunTouch.

Preţul noului smartphone va fi de 560 de dolari varianta standard, iar varianta mai ieftină va avea un preţ de achiziţie de 480 de dolari. Momentan Vivo Xshot se va vinde doar în China, neavând informaţii cu privire la comercializarea lui la nivel internaţional.

vivo2

Sursa: PhoneArena.com