Telefoane Mobile

Vkworld este un producător chinez mai puțin cunoscut, dar în ultima perioadă au tot adus telefoane Android. Cel mai nou terminal aflat în pregătire – Vkworld VK800X. 

Din imaginile trimise în comunicatul de PR îmi dau seama că este vorba de o clonă a lui HTC One M9 Plus.

Au fost destul de săraci în a oferi detalii legate de specificațiile hardware: cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 5 Megapixeli, ambele cu LED flash încorporat, spate curbat, speaker frontal, controale de volum separate.

Observați că rulează Android cu accente ce te duc cu gândul la Sense UI de la HTC. Ca preț, VK800X ar fi poziționat în jurul a 50 – 60 de dolari. Presupun că mizează pe un MediaTek quad-core, 1 GB RAM, display de 5 inch, dual-sim, 4G + Wi-Fi, bluetooth. Nu cred că acumulatorul trece de pragul a 2500 mAh.

Galerie de imagini cu Vkworld VK800X:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.