Smartphone

Primele două cu siguranță vor fi aduse. Galaxy S II se pregătește de premiera europeană și Vodafone a promis încă din februarie 2011 că le va face disponibile pe plan local și includeau în listă și tableta Galaxy Tab 10.1. Întârzierile legate de Galaxy SII sunt datorate și upgrade-ului de putere. Procesorul din dual-core la 1 Ghz va fi dual-core la 1.2 Ghz.

LG Optimus 3D este posibil. LG s-a mișcat mereu rapid pe plan local. Dovada că primul telefon dual-core din România este Optimus 2x. Sunt curios la ce preț va fi vândut și Optimus 3D că Optimus 2x nu este deloc scump pentru ce peformanțe oferă – în jur de 2100 – 2200 lei.

HTC ChaCha nu cred să fie livrat și în România până prin lunile iunie sau iulie 2011. Rulează pe Android 2.4 care nu a fost prezentat oficial. Telefonul ca și Wildfire S vine cu un buton dedicat pentru facebook.

Sursa

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.