Recomandari

Am participat la conferința de presă ce a precedat deschiderea Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni, programul pentru public a început la 14.00. Era aglomerație mare, multe televiziuni, interes față de cel mai mare shop Vodafone din țara noastră cu peste 500 de metri pătrați și o investiție ce s-a ridicat la aprox. 600.000 euro.

Reprezintă ultimul pas în rebrandingul sediilor Vodafone ce s-a făcut la nivel național și a costat în jur de 7 milioane euro. Inițial s-a înțeles că au intrat 7 milioane euro doar în Experience Store, dar am cerut mai multe detalii și suma era globală pentru rețeaua Vodafone cu peste 200 de sedii și magazine Vodafone.

Găsiți Vodafone Experience Store în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1 și prin apropierea Samsung IMAX din aceeași locație. Spațiul este mare. Sunt expuse numai smartphone-urile și tabletei companiei. Nu o să dați de un non-smartphone pe acolo. Le puteți butona și se oferă conexiune cu viteze de până la 43.2 Mbps. Aici nu am înțeles dacă via Wi-Fi se oferă 43.2 Mbps sau această viteză este dată de Vodafone prin intermediul 3G-ului din rețea, mai degrabă mizez pe prima variantă.

Locația este încăpătoare, aici vor avea loc și viitoarele evenimente ale companiei. Sunt tot felul de zone în care să butonezi telefoane și tablete, mereu găsești câte unele noi în vreun colț. Am observat că la fel ca în magazinul online sunt împărțite pe categorii: telefoane cu Android, telefoane cu Windows Phone sau cu BlackBerry OS. Urmează tabletele în zone distincte, Microsoft Surface – un fel de tabletă extra-large, Kinect și Xbox, canapele încăpătoare.

Nu există casă de marcat și activitatea asta se desfășoară direct la reprezentantul care te informează la raft, au tablete iPad prin intermediul cărora se face plata.

Ce beneficii găsiți la Vodafone Experience Store în perioada imediat următoare:

a. 100 de euro reducere la achiziționarea unor anumite modele de smartphone-uri și cu anumite  planuri tarifare – în general modele de top și nu smartphone-uri de buget + dublarea beneficiilor pe șase luni;

b. La achiziția anumitor produse din acest shop veți primi căști bluetooth sau stick-uri de memorie de 4 GB;

c. Se organizează și o tombolă la finalul căreia se oferă excursie pentru două persoane în străinătate + iPhone 4S de 64 GB.

Locația arată frumos, sunt peste 20 de videoproiectoare care crează o atmosferă impresionantă. Nu mi-a plăcut că telefoanele sunt prinse cu elemente de securitate care obturează din feelingul pe care l-ar da un telefon în mod normal, fără cablurile respective. Bănuiesc că altfel nu se putea în țara noastră.

Au organizat și un mic moment artistic în care o trupă a interpretat câteva melodii cu ajutorul tabletelor și a unui telefon. Una dintre melodiile interpretate a fost Vara nu dorm. A fost interesant. Ne-a vorbit și CEO-ul Vodafone.

Aștept cu interes să particip la următoarele lansări de telefoane în portofoliul Vodafone, în locația nouă de 500 mp din AFI Palace Cotroceni. Am văzut Optimus 3D Max și Optimus 4X HD pentru prima dată, iar impresiile vor veni în articole distincte pe site.

Mai multe imagini găsiți în galeria noastră de pagina de facebook.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.