Retelistica

Într-un articol anterior vă prezentam cele mai interesante oferte pe care Orange la are în pachetele Orange Love de televiziune şi internet fix, însă şi Vodafone are la rândul său o ofertă atrăgătoare la pachetul Home Deal.

Vodafone Home Deal poate fi accesat până pe 15 ianuarie 2024 la doar 5 euro / lună pe toată perioada contractuală. În aceşti bani primiţi:

  • Televiziune cu 160 de canale TV, dintre care 9 canale de sport incluse gratuit în primele 3 luni (după această perioadă, canalele sport vor avea un cost suplimentar de 1 euro / lună);
  • Internet fix cu viteze în download de până la 940 Mbps sau 500 Mbps (în funcţie de acoperirea serviciilor);
  • Modem Wi-Fi Box inclus + încă un router Wi-Fi performant sau sistemul Wi-Fi Mesh gratuit în primele 3 luni (după această perioadă, echipamentele suplimentare vor avea un cost lunar cuprins între 2 şi 5 euro, în funcţie de ce alege abonatul).

Important de menţionat este că oferta se adresează clienților noi de servicii fixe care achiziționează un pachet de servicii de televiziune și internet pe o perioadă contractuală minimă de 24 luni şi care dețin abonament de voce mobilă Vodafone activ la momentul semnării contractului de servicii fixe şi/sau o cartelă reîncarcabilă Vodafone cu o vechime de minim 6 luni şi cu o reîncărcare de minim 3 euro în ultimele 30 de zile.

Pentru a beneficia de ofertă, serviciile de telefonie mobilă, televiziune și internet trebuie să fie pe numele aceluiași titular.