Adrian Seceleanu de la ZF are un material legat de a treia tentativă de vânzare a operațiunilor Telekom România Mobile.

Întregul articol îl descoperiți pe ZF.ro.

Cred că este știrea zilei în materie de telecomunicații. Operațiunile fostului Romtelecom / Telekom Romania Communications au fost achiziționate și integrate de către Orange, iar fostul Cosmote / Telekom România Mobile a fost scos la mezat.

Inițial s-a discutat despre interesul RCS-RDS, au mai fost și alte ipoteze, dar nimic nu s-a concretizat.

Pe masa CSAT a ajuns un acord de vânzare semnat de către Deutsche Telekom și OTE cu Clever Media Network.

Clever Media Network se află în spatele Prima TV și deține drepturile TV pentru campionatul național de fotbal. Adrian Tomșa este antreprenorul din spatele companiei.

Celelalte două acorduri aduse de către Deutsche Telekom și OTE către CSAT au fost refuzate. O să aflăm dacă acum este parafat acordul sau sosește un alt Nu.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.