Vodafone

Vodafone dorește cu orice preț să-și crească baza de clienți. Astfel uite că apare o ofertă cu o cartelă SIM gratuită ce aduce 100 de minute în rețea cu valabilitate pentru 30 de zile și vă este livrată acasă, gratuit.

Pagina Vodafone de la care poți solicita SIM-ul gratuit.

Cu Vodafone, e mai ușor să fii alături de toți și de tot ceea ce contează pentru tine. 

Activează-ți Cartela Vodafone – SIM promoțional gratuit și ai 100 de minute în rețea, valabile 30 de zile de la activare. Poți activa SIM-ul promoțional oricând vrei, într-un interval de maxim 12 luni. În plus, beneficiezi de 4 luni de activitate și 10 luni perioadă de grație. 

Poți comanda un sim promoțional gratuit, o singură dată în 12 luni calendaristice. Completează formularul de mai jos și primești SIM-ul în maximum 2 săptămâni, gratuit.

Trebuie doar să-ți faci un cont cu datele personale. Ce părere aveți de oferta Vodafone?

Categorii: vodafone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.