Arhiva

Samsung a lansat astăzi o nouă maşină de spălat, un model cu încărcare verticală ce oferă o capacitate de încărcare şi o eficienţă mult crescută raportându-ne la modelele anterioare. Samsung WA50F se numeşte şi permite consumatorilor posibilitatea de a spăla până la 36 de prosoape într-o singură tură. Conform celor spuse de la Samsung, această maşină de spălat este maşina cu cea mai mare capacitate de încărcare disponibilă la ora actuală pe piaţă.

Samsung WA50F dispune şi de tehnologia inovativă Smart Care, tehnologie care oferă consumatorilor posibilitatea de a verifica starea de funcţionare a maşinii de spălat prin intermediul smartphone-ului. “Marca Samsung se bucură în America de cea mai rapidă creștere dintre brandurile prezente pe segmentul produselor electrocasnice datorită tehnologiei de ultimă oră și a funcțiilor inteligente încorporate de produsele sale, care răspund nevoilor și dorințelor avute de consumatori. Atunci când vorbesc despre spălare eficientă, consumatorii își doresc să poată spăla mai mult, însă fără ca acest lucru să scadă eficiența sau calitatea curățării lucrurilor. Noul model de mașină de spălat WA50F dezvoltat de Samsung răspunde acestor nevoi, îmbinând eficiența cu frumusețea designului.” a declarat Kevin Dexter, Vicepreședinte Senior al echipei de vânzări și marketing pentru divizia de Home Appliances, în cadrul Samsung Electronics America.

Personal sunt foarte curios ce dimensiuni are această maşină de spălat, deoarece îmi imaginez că este destul de mare pentru a putea încărca până la 36 de prosoape într-o singură tură. Dacă dimensiunile sunt prea mari, cred că o astfel de maşină nu este o soluţie prea confortabilă pentru cei ce au spaţiu limitat în bucătărie/baie. Cu toate acestea, maşina are un design modern, care se poate plia pe gusturile doamnelor/domnilor. Vă place modelul Samsung WA50F?

Masina de spalat WA50F si uscator de rufe Masina de spalat WA50F Masina de spalat WA50F_1

Sursa: comunicat de presă Samsung

Categorii: arhiva

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.